lunes, 28 de abril de 2008

RECICLA-JOCS

Dimarts 22 d'abril vam jugar a jocs de reciclatge.Eren jocs construits amb materials per a reciclar: ampolles de plàstic, capses de cartró, bosses de plàstic, llaunes, etc.
Vam a anar a jugar al gimnàs i el primer joc era de xapes:
havíem de fer equips de 4 jugadors,desprès vam fer un quadre amb guix,a dins del quadre hi havien números del 1 al 9 i havies de llençar la xapa a dins dels números però amb ordre, si amb la teva xapa tocaves la del teu company tornava a començar.

El segon joc el vam fer el camp de futbol:
Cadascú havia d´ agafar una capsa de cereals, i desprès cada parella amb una pilota que estava feta amb plàstic de bombolles havien de passar-se-la sense que es caigués.

El tercer joc també el vam fer al camp de futbol:
primer vam fer 2 equips, després vam dibuixar un quadre al terra,un equip es va posar en 2 parts del quadre i l'altre en un costat,l´equip que estava en un costat thavia d'intentar muntar una torre amb llaunes i una rodona i dir ''my god'', mentres l'altre equip havia d'intentar que no construissin la torre tirant-los pilotes, i si el tocaven estaven morts.

El quart joc el vam fer a la pìsta de bàsquet:
Cada nen va agafar un sac ple de sorra i l´havia de llançar per tocar una llauna de refresc que hi havia al mig de la pista.Hi havia un nen que si tombaves la llauna t'havia d'atrapar,i tu havies d' agafar un sac i marxar corrents abans que ell hagués posat la llauna recta.

El cinquè joc el vam fer a la pista:
Primer haviem de fer 2 equips, un equip es posava al voltant d'un quadrat, l'altre equip havia de posar les llaunes dins dels aros mentres l'altre grup havia de intentar matar-los tirant pilotes de plàstic.

L' últim joc el vam fer al costat de pàrvuls:
El joc consistia en posar tres llaunes dins el teu aro,mentres els altres intentaven treure-te-les.
Èlia, Laura, Judith 6èC


No hay comentarios: