lunes, 28 de abril de 2008

L'Hora del conte!!Els alumnes de 6èC vam preparar un conte per als nens de 1r que es titulava la PRINCESA QUE VA ARRANCAR UNA ESTRELLA.
És un conte molt divertit que vam preparar nosaltres a partir d'un poema escrit per Rubén Darío.Vam escriure el conte i vam preparar els dibuixos.Ens van quedar fantàstics,vam ficar-hi purpurina i els vam plastificar.

Aquest conte va de una princesa que es diu Margarida,té un castell i un pare molt ric,un dia mentre estava al seu balcó contemplant el cel i el mar,va veure una estrella que brillava molt.Ella es va quedar ME-RA-VE-LLA-DA i va voler anar-la a buscar per fer-se un collaret molt brillant!
Va anar al cel sense que ningú la veiés i la va agafar.Quan és va fer el collaret el seu pare se'l va veure i li va dir:
MARGARIDA! ON ERES?
I QUE PORTES AL COLL QUE BRILLA TANT?
La nena li va dir que havia anat al cel a buscar l'estrella perquè li agradava molt i es volia fer un collaret amb ella.
El pare li va dir que la tornés que Jesús s'enfadaria molt per haver robat una estrella del cel.
I de cop i volta va aparèixer Jesús i li va dir que se la podia quedar perquè les seves estrelles eren regals per als nens i nenes que es portaven bé.

Als nens de primer els va agradar molt el conte, i de regal els vam fer un collaret d'estrella a cadascun.
Al final les nenes de 6èC (que són molt balladores) els vam preparar un ball.

Núria i Sharon 6èC.

1 comentario:

Anónimo dijo...

Hem vaig ficar super nerviosa però al final s'hem van passar els nervis hi m'ho vaig passar super fashionnnnnnnnnnn!!!!!!!!!1

sharon.....*.*.*.=)


*********************
****************
*************
********
****
**
*
**
****
********
*************
********************
*************************